Logo

Nex Pur Office bureau 200x90x75cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Ontvang {points} StyleClub punten bij je aankoop

Word nu lid van StyleClub en profiteer van:

  • Waardevolle punten bij elke aankoop
  • Exclusieve voordelen, aanbiedingen en promoties
  • 100 punten welkomstbonus

Productbeschrijving

Het Nex Pur Office bureau 200 x 90 x 75 cm werd door het eigen ontwikkelteam van het merk Piure ontworpen. De Duitse designleverancier Piure is beroemd om zijn modulaire kastensystemen. Het bedrijf mikt overduidelijk op die consumenten die zelf willen bepalen hoe hun kastenwanden eruit komen te zien. Met de Nex Pur-modules is het voor u een koud kunstje om uw werkruimte, slaapkamer of woonkamer exact volgens uw wensen in te richten. Dit Nex Pur Office bureau 200 x 90 x 75 cm vormt daarbij de basis voor een comfortabele en ruime werkplek. Kijkt u ook eens naar de overige Nex Pur Office-bureaus en maak uw werkplek compleet met ladenkasten en kastmodules die u boven of naast uw bureau plaatst.

Het Nex Pur Office bureau 200 x 90 x 75 cm zal vele jaren dienst kunnen doen. Het robuuste onderstel van staal is gemaakt om decennia lang mee te gaan. Een lichtgekleurde en matglanzende poedercoating beschermt het staal en geeft uw bureau een frisse uitstraling. Het tafelblad is krasvast en eenvoudig met een doekje te reinigen. Als u het Nex Pur Office bureau 200 x 90 x 75 cm op een houten vloer wilt plaatsen, is het verstandig om viltgeleiders aan de onderkant van het onderstel aan te brengen. De werkhoogte van 75 cm is voor de meeste activiteiten ideaal. Heeft u al een bureaustoel en een bijpassende tafellamp in ons assortiment gevonden?


Productdetails
Artikel-ID 171080
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit (tafelblad structuurlak 2,5cm)
MateriaalMDF, staal
AfmetingBreedte: 200cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 90cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".