Logo

Nex Pur Office bureau 175x75x75cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Ontvang {points} StyleClub punten bij je aankoop

Word nu lid van StyleClub en profiteer van:

  • Waardevolle punten bij elke aankoop
  • Exclusieve voordelen, aanbiedingen en promoties
  • 100 punten welkomstbonus

Productbeschrijving

Het Nex Pur Office bureau 175 x 75 x 75 cm werd door de eigen designers van het merk Piure ontworpen. De Duitse designleverancier Piure is beroemd om zijn modulair op te bouwen kastsystemen. Waar u ook een kastenwand nodig heeft, met de losse modules van dit merk zorgt u altijd voor een persoonlijke, op maat ingerichte omgeving die een stijlvolle uitstraling heeft. Dit Nex Pur Office bureau 175 x 75 x 75 cm is een stevig, maar ingetogen vormgegeven bureau, die u als basis voor uw thuiswerkplek kunt aanschaffen. Maakt u uw werkplek compleet met ladekasten, sideboards en wandkasten uit de Nex Pur Office-collectie.

Het Nex Pur Office bureau 175 x 75 x 75 cm geeft u door zijn comfortabele afmetingen veel ruimte. De hoogte van het bureaublad is ideaal om uren te werken. Het zeer stevige frame van hoogwaardig staal zorgt voor grote stabiliteit en stevigheid. Als u de Nex Pur Office bureau 175 x 75 x 75 cm op een houten vloer plaatst, is het verstandig om viltgeleiders onder het draagframe te monteren. Het staal is voorzien van een matglanzende en lichtgekleurde poedercoating. Het tafelblad is krasvast en heeft een beschermende laag structuurlak gekregen. In deze configuratie is het Nex Pur Office bureau 175 x 75 x 75 cm zo basaal mogelijk gehouden. Neemt u de tijd om een goede bureaustoel en bureauverlichting uit te zoeken en uw werktafel met de overige Nex Pur-modules te personaliseren.


Productdetails
Artikel-ID 171078
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit (tafelblad structuurlak 2,5cm)
MateriaalMDF, staal
AfmetingBreedte: 175cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 75cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".