Logo

Nex Pur Office bureau 175x90x75cm

0 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Ontvang {points} StyleClub punten bij je aankoop

Word nu lid van StyleClub en profiteer van:

  • Waardevolle punten bij elke aankoop
  • Exclusieve voordelen, aanbiedingen en promoties
  • 100 punten welkomstbonus

Productbeschrijving

Het Nex Pur Office bureau 175 x 90 x 75 cm werd ontworpen door het eigen designteam van het merk Piure. Dit Duitse merk werd opgericht in 2006 in München door Simone Spang en Ludger Köhler. Het merk voert een door Spang ontworpen Duitse collectie, met strakke en zakelijke meubelen waarin duurzaamheid samengaat met subtiele Italiaanse invloeden en verfijning. Zo kijkt men voortdurend of er nog materiaal kan worden weggelaten zonder dat de functionaliteit verloren gaat. De collectie van Piure bestaat uit voornamelijk opbergmeubelen, waaronder grotere en kleinere kasten, kledingkasten, dressoirs en open boekenkasten. Deze tafel maakt deel uit van de Nex Pur Office-collectie van het merk.

Het Nex Pur Office bureau 175 x 90 x 75 cm is imposant om te zien, terwijl het formaat niet eens zo groot is. Het 2,5 cm dikke tafelblad is afgewerkt met een witte structuurlak en rust op een solide onderstel van metaal met een eveneens witte poedercoating. De poten hebben de vorm van een vierkant. Dit geeft het bureau een stabiele en stevige constructie, waarmee hij ook geschikt is als eettafel. Het werkblad biedt voldoende ruimte voor een werkplek met computer en eventueel losse accessoires zoals brievenbakjes en dergelijke. Combineer het veelzijdige Nex Pur Office bureau 175 x 90 x 75 cm met bijpassende opbergkasten van het merk.


Productdetails
Artikel-ID 171079
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit (tafelblad structuurlak 2,5cm)
MateriaalMDF, staal
AfmetingBreedte: 175cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 90cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".